Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntenmassage van hoofd, nek, schouders, rug, armen, handen en heupen. U neemt plaats op een stoel die speciaal ontwikkeld is om een ontspannen en rustgevende houding  aan te kunnen nemen.

De  stoelmassage is laagdrempelig omdat de massage over de kleding heen gegeven wordt. Met speciale technieken wordt de behandeling gedaan. Er wordt een extra accent gegeven op die punten waar het bij u nodig is. Door de behandeling wordt het spanningsniveau in de spieren aanzienlijk verminderd waardoor de doorbloeding en stofwisseling toeneemt. De duur van de massage is kort, ongeveer 20 minuten.

Wat zijn de effecten van stoelmassage
Stoelmassage activeert de zenuwen, stimuleert de spieren en zorgt voor betere doorbloeding. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingstoffen beter aangevoerd. Dit lijdt tot sneller herstel.

De behandeling draagt ook bij aan een betere lichaamsbewustwording ‘luisteren naar je lichaamstaal’ wanneer je lichaam bepaalde signalen afgeeft. Stoelmassage is goed voor iedereen, het geeft letterlijk en figuurlijk een steuntje in de rug. Dit geldt ook voor mensen die door hun leeftijd minder beweging krijgen dan wenselijk zou zijn. Het beste effect wordt bereikt bij een frequentie van 1 behandeling per 2 weken.